Відкриті покази американського кіно на *8 ПРИЧАЛі

Миколаївці відвідати кінопокази американського кіно під відкритим небом на набережній *8 ПРИЧАЛу. Події відбулися в рамках фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week.

12 травня всі охочі мали змогу передивитись документальний блокбастер «ВАЙНШТЕЙН».

Це історія яскравого злету та блискавичного падіння скандального голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна, що стало початком появи руху #MeToo. Сюжет стрічки розповідає, як Вайнштейн розширював свій вплив протягом десятиліть. Колишні колеги, друзі по коледжу та журналісти розмірковують над суспільним сприйняттям Вайнштейна як провидця, докладно описуючи його безжальні спроби зберегти свою владу під загрозою серйозного скандалу.

А вже 14 травня разом дивились біографічний трилер «ПРОТИ ВСІХ ВОРОГІВ: ІСТОРІЯ ДЖИН СІБЕРГ» із неймовірною Крістен Стюарт у головній ролі.

За сюжетом, в кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі», акторка Джин Сіберг на піку своєї кар’єри почала виступати за права афроамериканців та корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Події відбулися з дотриманням усіх карантинних заходів.

Заходи пройшли в рамках Фестивалю актуального мистецтва Mykolaiv ART Week: CONNECT, що реалізується Платформою MY ART у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва та артпростором *8 ПРИЧАЛ за підтримки Посольства США в Україні.